Expertises

We design – you grow. Let’s enjoy!

 

Door jarenlange ontwerpervaring (sinds 1996) kennen en herkennen we de kracht van een goed ontwerp. Wij zijn gemotiveerd jouw product of bedrijf te laten groeien door onze diensten. Daar worden we samen vrolijk van. Een goed ontwerp ontstaat altijd via een goede samenwerking, wij geloven in procesmatig werken.

Een sterke visuele identiteit is onmisbaar voor de juiste positionering in de markt. We gaan met je in gesprek over visie, kernwaarden en strategie. Deze koers bepaalt welk communicatiemiddel en welk ontwerp er nodig is om jouw doelstelling te behalen.

Onze expertises zijn het ontwikkelen van concepten voor magazines en het ontwerpen ervan. Daarnaast ontwerpen we graag bijzondere boeken en geven daarin advies. Luxe boeken, bijbels, bijzondere omslagen en omvangrijke binnenwerken kunnen we verzorgen van briefing tot drukwerk. Ook met het (zelf) uitgeven van boeken hebben we veel ervaring.

Je kunt ons o.a. inschakelen voor de volgende expertises:
• Bijzondere boeken
• Bijzondere bladen
• Branding zoals logo’s en visuele identiteiten/huisstijlen
• Beeld zoals illustraties en fotografie

Verder hebben we ook ervaring met concept en ontwerp, marketing en strategie, en websites en social media.

 

Ons werk is altijd maatwerk en met aandacht gemaakt. We zijn nieuwsgierig naar jouw vraag en begeleiden je graag van concept tot realisatie.

Door een betrouwbaar en persoonlijk netwerk van professionals kunnen we iedere vraag realiseren binnen het gewenste tijdspad.

 

Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen? Neem contact met ons op.